Iniesta: Moramo zabiti gol što prije
Foto: EPA

Barca ponovo traži čudo

Iniesta: Moramo zabiti gol što prije

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra na domaćem terenu dočekuju Juventus u okviru revanš utakmice četvrtfinala Lige prvaka.

Katalonski klub je u prvoj utakmici poražen s visokih 3:0 i sutra ih očekuje težak zadatak. Ipak, nakon što su ostvarili čudo protiv PSG-a u Barceloni su uvjereni da i sutra mogu ponoviti isto. Vezni igrač Barce, Andres Iniesta, izjavio je danas da cilj da ekipa što ranije postigne gol.

"Ima dosta sličnosti s utakmicom protiv PSG-a. Igramo na domaćem terenu i moramo stići veliki zaostatak. Ako rano postignemo gol onda se sve otvara. Vjerujem da ponovo možemo napraviti čudo, ali isto tako znamo da će ovaj put biti dosta teže da ti ostvarimo. Trebamo dati maksimum na terenu pa šta bude", rekao je Iniesta.

Kapiten Barcelone dodao je da ekipa ove sezone ne igra konstantno kako je to slučaj bio u prethodnim. Ipak, Iniesta zna da Barca može zabiti svakoj ekipi pet golova kada igra najbolje što zna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi