Iniesta: Ne bih želio da Ramos ode iz Reala

Iniesta: Ne bih želio da Ramos ode iz Reala

E. Škorić

Unatoč velikom rivalstvu koje vlada među Barcelonom i Realom, veznjak Katalonaca Andres Iniesta očekuje da Sergio Ramos ostane na Santiago Bernabeu.

Još traje saga oko mogućeg odlaska Ramosa iz Reala. Španski stoper nezadovoljan je tretmanom u madridskom klubu, pa postoji velika mogućnost da ode u Englesku, gdje ga traži Manchester United.

Neki smatraju da je sve ovo način da se Ramosu poveća cijena, neki da je uprava Reala zaboravila na legende…

“Uvijek sam govorio da je Sergio jedan od najboljih stopera. On već igra u velikom timu i, da budem iskren, ne vidim kako bi ga Real mogao pustiti, a niti bi želio da Ramos ode iz tog kluba”, kazao je Iniesta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ramos je sa Realom osvojio 10 trofeja od kada je 2005. godine došao iz Seville. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.