Iniesta: Ovo je bila jako tužna sedmica za nas

Iniesta: Ovo je bila jako tužna sedmica za nas

Vezista Barcelone Andres Iniesta rekao je nakon poraza od Real Madrida u finalu Kup kralja Španije da je vrlo razočaran porazom, ali i kompletnom sedmicom koja je iza Barcelone.

Barcelona je u proteklih sedam dana ispala iz Lige prvaka od Atletica, zatm je za vikend porazom od Granade praktički ispala iz utrke za naslov prvaka, dok je sinoć doživjela poraz u finalu Kupa od najvećeg rivala.

"Mnogo smo tužni zbog gubitka još jednog trofeja u ovoj sezoni. Jednostavno, nismo bili na svom nivou. Velika šteta i razočarenje koje moramo da prevaziđemo".

"Fudbal ima svoje trenutke, a ova nedjelja je tužna jer smo eliminisani iz Lige prvaka i nacionalnog kupa. Moramo da se smirimo i ne smijemo da odustanemo od titule u Primeri", izjavio je Iniesta za As.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.