Iniesta polaskan zbog ovacija Juventusovih navijača
EPA

"Osjećam se ponosnim i sretnim zbog toga"

Iniesta polaskan zbog ovacija Juventusovih navijača

E. Ganibegović

Andreas Iniesta je dobio veliki pljesak nakon utakmice između Juventusa i Barcelone, kako od pristalica Katalonaca tako i od domaćih navijača, a poslije utakmice je rekao kako je presretan zbog toga.

Veznjak Barcelone je na ljeto bio povezivan sa prelaskom u Juventus, prije nego što je potpisao novi ugovor sa ekipom sa Nou Campa, a nastup u Torinu je bio cijenjen od strane domaćih navijača. 

"Vrlo je lijepo da mi pokazuju naklonost, kako kući tako i na strani. Osjećam se ponosnim i sretnim zbog toga", izjavio je Iniesta.

"Mi smo ispunili naš cilj, a to je prolazak u naredni krug takmičenja. Tim je odradio sjajan posao protiv veoma jakog protivnika."

"Messi na klupi? Naravno, ne igramo često bez njega, ali sve što radimo pomaže ekipi da se poboljša."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ter Stegen? Timovi stvaraju nekoliko šansi protiv nas, ali od velike je važnosti da golman sačuva svoju mrežu. Nije lako, ali Marc ima veliku kvalitetu i puno talenta. Nabolja stvar kod njega je ta što ima mnogo prostora za napredak", rekao je veznjak Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi