Iniesta: Poraz od Reala je uvijek nešto više od neuspjeha

Uoči El Clasica

Iniesta: Poraz od Reala je uvijek nešto više od neuspjeha

Andreas Iniesta jedva čeka duel protiv Real Madrida, najvećeg Barcinog rivala ali i prvog konkurenta za osvajanje šampionske titule u Primeri.

Iniesta ističe da su dueli sa Real Madridom uvijek teški ali da će zajedno sa svojim igračima dati maksimum da izbori pobjedu u El Clasicu.

"Čeka nas teška utakmica. Moramo biti bolji u svim segmentima igre da bismo ostvarili pobjedu. Ko god misli da ćemo lako preći preko eventualnog poraza, griješi. Poraz od Reala je uvijek nešto više od neuspjeha", rekao je Iniesta.

Barcelona nakon osam kola drži prvo mjesto sa 22 boda a ono što je interesantno je da katalonski tim još uvijek nije primio niti jedan gol!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.