Iniesta se oglasio zbog nedolaska na dodjelu nagrada

Ispričao se svima

Iniesta se oglasio zbog nedolaska na dodjelu nagrada

E. Škorić

Nogometaši Barcelone odbili su doći na FIFA-inu svečanu ceremoniju dodjela nagrada za najboljeg igrača u 2016. godini.

Trebali su Lionel Messi, Andres Inista, Luis Suarez i Gerard Pique biti u Cirihu sinoć, no nisu, a sve su opravdali riječima da se spremaju za utakmicu Kupa.

Njihov nedolazak razočarao je sve nogometne fanatike, a Iniesta se odlučio dan kasnije ispričati.

"Kao kapiten Barce želim da se zahvalim Fifi i FfProu što su mi ukazali čast da se nađem u najboljih 11 igrača svijeta. Želim se izviniti za naš nedolazak na gala večeru, ali imamo itekako važnu utakmicu u Kupu kralja protiv Athletica", rekao je Iniesta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dani Alves, bivši igrač Barce, bio je ljut na nekadašnje saigrače, Diego Maratona je napao Lea Messija, a Ronaldo je kazao da bi bilo bolje da su igrače Barce bili u Cirihu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije