Iniesta: Vjerujemo i dalje da smo najbolji

Fudbaler Barcelone

Iniesta: Vjerujemo i dalje da smo najbolji

Barcelona će se u osmini finala Lige prvaka sastati sa Manchester Cityjem, a obje momčadi hrabre se prilično samouvjerenim najavama.

Andres Iniesta ne strahuje od engleskog tima i poručuje da je njegov tim i dalje najbolji na svijetu.

"Moje je mišljenje da su moji suigrači najbolji na svijetu, nemam nikakve dvojbe u to. Svi moramo dati sve od sebe da bi svi bili na toj najvišoj razini. U konačnici, ovo je timski sport i svi moramo pomagati jedni drugima jer inače nema uspjeha", tvrdi Andres Iniesta, a potom dodaje:

"Ne znam kako nas vide ljudi izvana, kada smo na terenu samo se bavimo nogometom. Može doći do manjih promjena u stilu igranja, ali u biti sve je to vrlo slično. Posebno naše razmišljanje koje se nije previše promijenilo. I dalje smo samouvjereni i vjerujemo da smo najbolji."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.