Iniesta: Želim da Messi ostane u Barceloni

To mu je jedina želja

Iniesta: Želim da Messi ostane u Barceloni

Andres Iniesta u razgovoru za zvaničnu stranicu FIFA-e istakao je da je imperativ Barcelone da zadrži Lionela Messija u svojim redovima.

Nesporazumi sa trenerom Luisom Enriqueom dodatno su probudili špekulacije da će Messi napustiti katalonski klub, a navodno za njegove usluge zainteresovani su Chelsea, Manchester City i PSG.

"Messi je od ključne važnosti u našoj borbi za trofeje i nadam se da će ostati u Barceloni još dugo. To mi je jedina želja", kazao je Iniesta. 

Inače, Barcelona nakon 23. odigrana kola u španskoj Primeri zauzima drugu poziciju, sa jednim bodom manje od prvoplasiranog Real Madrida. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti