Insigne: Nadam se da će City pobijediti Shakhtar
Foto: EPA

Napadač Napolija još uvijek vjeruje

Insigne: Nadam se da će City pobijediti Shakhtar

Ekipa Napolija još uvijek ima šansu da se plasira u osminu finala Lige prvaka. Za to im je potrebna pobjeda u narednom kolu protiv Feyenoorda u gostima i poraz Shakhtara na domaćem terenu protiv Manchester Cityja. 

Napadač Napolija i strijelac gola sinoć protiv Shakhtara Lorenzo Insigne još uvijek vjeruje u prolaz svog tima u narednu rundu takmičenja.

"Protiv Shakhtara smo vjerovali od početka utakmice. Znali smo da je važno da dođemo do rezultata i da će se sva žrtva isplatiti na kraju. Željeli smo tri boda pod svaku cijenu. Sada znamo da ne ovisi sve o nama, ali se nadamo da će Manchester City pobijediti u Ukrajini i da ćemo mi biti uspješni protiv Feyenoorda.", rekao je Insigne. 

Podsjetimo, Insigne, računajući i sinoćnji gol, ove sezone ima ukupno sedam golova uz pet asistencija. Priliku da postigne novi gol on će imati  već u nedjelju kada njegov Napoli gostuje kod Udinesea. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije