Insigne: Ne znam šta se desilo
Foto: EPA

Nadapač Napolija nakon poraza od Shakhtara

Insigne: Ne znam šta se desilo

S. Bošković

Fudbaleri Napolija poraženi su u prvom kolu Lige prvaka grupe F od Shakhtara rezultatom 2:1. 

Domaći su vodili 2:0 nakon sat vremena igre, a golove su postigli Taison i Ferreyra, dok je jedini strijelac za talijanski tim bio Milik u 72. minuti igre. 

Nakon susreta razočaran je bio Lorenzo Insigne koji je za inostrane medije rekao da ne zna šta je krenulo pogrešno u ovoj utakmici. 

"Znali smo da je Shakhtar dobra ekipa, da imaju kvalitetne igrače u napadu. Iskreno, ne znam šta smo uradili pogrešno. Razgovarat ćemo s trenerom da vidimo koje smo greške napravili i pokušat ćemo ih ispraviti", rekao je napadač, pa dodao: 

"Bilo je kasno za preokret. Imali smo šanse, ali nismo ih iskoristili. To je šteta. Sad ćemo se smiriti i učinit ćemo sve da ispravimo greške koje smo napravili", zaključio je Insigne. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U drugom susretu grupe F Manchester City je na gostujućem terenu razbio Feyenoord rezultatom 4:0. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi