Insigne odbio Milan zbog Napolija

Produžio ugovor

Insigne odbio Milan zbog Napolija

E. Škorić

Lorenzo Insigne potpisao je novi ugovor s Napolijem, te je odbio da ide u Milan.

Insigne je s Napolijem potpisao do 2022. godine, a prije toga imao je mogućnost da zaigra u Milanu, no to nije smatrao toliko primamljivom opcijom.

"Obnavljanje s Napolijem je nešto važno za klub, grad i iznad svega za Lorenza. On je birao srcem. Bilo je i boljih financijskih ponuda, pratilo ga je dosta stranih, ali i domaćih klubova", rekao je njegov agent Fabio Adreotti za Premium Sport, pa je dodao:

"Milan? Da, prije zatvaranja posla imali smo sastanak s direktorom Milana i trener Vincenzo Montella bio je itekako zainteresovan za Insignea".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Insigne je jedan od važnijih igrača Napolija, a njegova vrijednost procijenjena je na 28 miliona eura. Ovaj krilni napadač je u tekućoj sezoni u 32 meča postigao 14 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti