Inter dovodi iskusnog Španca?

Milanski klub pregovara sa Valerom

Inter dovodi iskusnog Španca?

D. Rakanović

Iskusni španski veznjak Borja Valero mogao bi postati nova akvizicija Intera. 

Inter vrijedno radi u ovom prelaznom roku, pokušavaju pronaći adekvatna rješenja za sve pozicije u timu. 

Novi trener Intera Luciano Spalletti ima poseban zahtjev da klub dovede 32-godišnjeg fudbalera koji je još uvijek član Fiorentine, piše Sky Sport. 

I dok je bio trener Rome Spalleti je želio vidjeti Španca u svom klubu, ali do saradnje nije došlo. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Valero ima ugovor sa Fiorentinom koji mu ističe u junu 2019. godine, a dres Viole nosi od 2012. godine. Nedavno je čak i istetovirao na ruci koordinate čuvenog srednjovjekovnog mosta Ponte Vecchio u Firenci, tako pokazavši ljubav prema ovog gradu koji mu je postao drugi dom. 

Kako navode italijanski mediji, pregovori Intera i Valera su u toku, a Španac je navodno blizu da prihvati ponudu ambicioznog Intera. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije