Inter dovodi Jamesa i Pepea iz Real Madrida?

Žele dvojac iz Madrida

Inter dovodi Jamesa i Pepea iz Real Madrida?

E. Škorić

Inter se nalazi blizu dvostrukog pojačanja iz Real Madrida, objavila je Sportitalia.

Inter užurbano traži pojačanja za narednu sezonu, a navodno su čelnici crno-plavih u pregovorimam s Realom i žele dvojac ovog kluba u svojim redovima.

Tridesetčetverogodišnji Pepe postaje slobodan i za sada nema naznaka da će ostati u Realu, pa bi portugalski stoper vrlo lako mogao završiti u Interu, kojem treba upravo takav igrač u odbrani.

Pored toga, Inter želi da otkupi ugovor Jamesa Rodrigueza. Iako Kolumbijac ima ugovor s Kraljevima do 2020. godine, skoro da ne dobija pravu šansu kod Zinedinea Zidanea i on se već oprostio od Santiago Bernabeua, piše Sportitalia.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Real ga je 75 miliona eura platio Monacu prije tir godine, ali sada je drugačija situacija i Madriđani će ga za znatno manju cifru prodati. Zanimljivo je da Jamesa i Pepea veže jedna stvar - agent Jorge Mendes, inače čovjek koji često radi transfere Interu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi