Inter i Berardi postigli dogovor

Inter i Berardi postigli dogovor

E. Škorić

Nogometaš Sassuola Domenico Berardi navodno je na korak od prelaska u Inter.

Vlasnici Intera spremni su da investiraju 150 miliona eura u ljetnom prelaznom roku, a Corriere dello Sport tvrdi da je klub nakon dugotrajnih pregovora postigao dogovor sa Berardijem.

Dvadesetdvogodišnjak je ove sezone imao problema s povredama, ali je u Sassuolu tokom karijere zabio 57 golova uz 37 asistencija, a odigrao je 152 meča.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On bi mogao koštati Inter oko 40 miliona eura, a pored njega klub želi da dovede 20-godišnjeg Lorenza Pellegrinija, koji također igra u Sassuolu, a ponikao je u Romi. Ove sezone je u Seriji A postigao pet golova na 24 meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi