Inter na računa na Nemanju Vidića?

Tvrde italijanski mediji

Inter na računa na Nemanju Vidića?

Nemanja Vidić neće igrati u italijanskoj Seriji A ove sezone, prenosi Corriere dello Sport.

Ugledni sportski list tvrdi da je trener Roberto Mancini odlučio da Vidića ne registruje za prvenstvene utakmice i sporazumni raskid saradnje čini se kao najbolje rješenje za obje strane. 

Vidić je nastupajući za Manchester United slovio za jednog od najboljih odbrambenih igrača u posljednjih deset godina, ali se nije snašao u Italiji. Odigrao je tek 28 utakmica i uglavnom je ulazio s klupe za rezervne igrače. 

Nekadašnji srbijanski reprezentativac je trenutno na rehabilitaciji poslije operacije leđa početkom augusta i trebao bi se vratiti na teren u januaru. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti