Inter nudi Perišića za Alexisa?
Foto: EPA

Zanimljiv prijedlog italijanskog tima

Inter nudi Perišića za Alexisa?

M. Šljivak

Ekipa Intera spremna je Arsenalu ponuditi hrvatskog fudbalera Ivana Perišića u zamjenu za Alexisa Sancheza.

Čileanski fudbaler vjerovatno neće produžiti ugovor s Arsenalom koji ga za klub veže do ljeta 2018. godine i izvjesno je da bi već ovog ljeta mogao napustiti tim s Emiratesa.

Interes za njegovim uslugama je zaista ogroman. Juventus i Inter ga žele vidjeti u svojim redovima, a tim iz Milana je spreman ponuditi zanimljivu razmjenu Topnicima.

Italijanski mediji tvrde da je Inter uz novac za Alexisa spreman ponuditi i hrvatskog fudbalera Ivana Perišića. 

Ipak, ni to nije sve. Moguće je da dio razmjene bude i Interov Čileanac Gary Medel i čini se kako su Nerazzurri zaista očajni u želji da dovedu sjajnog ofanzivca u svoje redove.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, zadnju riječ će imati Alexis. Navodno, on je više okrenut ka Juventusu, jer želi osvajati trofeje u narednim sezonama.

Ako prihvati ponudu iz Italije, to bi mu bio povratak na Apenine, jer je ranije nosio dres Udinesea.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi