Inter odbio ostavku Piolija

Žele da ostane trener

Inter odbio ostavku Piolija

E. Čaušević

Fudbaleri Intera poraženi su proteklog vikenda na gostovanju protiv Fiorentine (5:4) u meču 33. kola italijanske Serije A.

Utakmica u Firenci ponudila nam je pravi spektakl na kojem smo vidjeli čak devet golova. Na kraju je pobjedu upisala Fiorentina i ovo je bio još jedan meč za Inter u kojem nije uspio da slavi. Nakon utakmice govorilo se o tome da će Stefano Pioli napustiti klupu Intera nakon serije loših rezultata.

Mediji u Italiji objavili su danas da je Pioli čelnicima kluba ponudio svoju ostavku, ali su oni to odbili. Iz Intera su poručili ovom stručnjaku da i dalje imaju povjerenje u njega, te da žele da on ostane trener ove ekipe barem do kraja ove sezone.

Ipak, mnogi smatraju da će o sudbini ovog trenera više biti poznato nakon utakmice protiv Napolija gdje Inter mora pobijediti ako želi ostaviti nadu za Evropu. Ukoliko Pioli napusti Inter njega bi do kraja sezone trebao mijenjati Stefano Vecchi koji trenutno radi u omladinskim kategorijama.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi