Inter osigurao prvo mjesto, remi Qarabaga sa St. Etienneom

Odigrani susreti petog kola Evropske lige u grupi F

Inter osigurao prvo mjesto, remi Qarabaga sa St. Etienneom

Utakmice petog kola UEFA-ine Evropske lige u okviru grupe F odigrane su večeras. Qarabag, Ibrahima Šehića, remizirao je protiv St. Etiennea. 

Inter je na San Siru dočekao Dnipro. Gosti su se prvi radovali, strijelac je bio Rotan u 16. minuti susreta. Gosti su u 28. minuti susreta imali priliku da postignu i drugi pogodak, ali je jedanaesterac promašio Konopljanka. 

Domaći su izjednačili u 30. minuti susreta, a mrežu Dnipra zatresao je Kuzmanović. Ostalo je nakon prvih 45 minuta susreta 1:1 u Milanu. 

Inter u 47. minuti susreta ostaje sa deset igrača na terenu. Drugi žuti, a potom i crveni karton dobio je Ranocchia. Domaći i pored toga, tri minute kasnije dolaze do prednosti, a strijelac je nakon asistencije Hernanesa, Osvaldo. Ostalo je do kraja susreta 2:1 za Inter. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

St. Etienne je na svom terenu dočekao Qarabag Ibrahima Šehića. Gosti su do vodstva došli u 15. minuti susreta, a strijelac je nakon asistencije Medvedeva bio Nadirov. Domaći su se vratili već u 21. minuti susreta, a mrežu Šehića zatresao je Van Wolfswinkel. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao. St. Etienne je tako upisao peti remi u isto toliko susreta u Evropskoj ligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.