Inter pronašao novo pojačanje za januar

Inter pronašao novo pojačanje za januar

E. Škorić

Inter će u januaru krenuti po nova pojačanja, a navodno je želja crno-plavih Čileanac.

Inter je dobro krenuo u sezonu, ali Luciano Spalletti u januaru svejedno želi još pojačanja i navodno je spreman da angažuje Paula Diaza.

Navodno je čileanski reprezentativac na radaru Intera, koji je krenuo u pregovore i 23-godišnji defanzivac bi mogao stići na Giuseppe Meazzu.

Diaz igra za argentinski San Lorenzo, može koristan biti jednako i na poziciji desnog beka i na zadnjem veznom, pa bi to trebalo donijeti dodatnu širinu u Spallettijevom rostseru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Znam da je Inter preduzeo korake. San Lorenzo je spreman da ga pusti. U njegovom ugovoru postoji i klauzula po kojoj može da ide", kazao je njegov agent.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi