Inter rekao ne Barceloni za Kovačića
Foto: EPA

Ponuda odbijena

Inter rekao ne Barceloni za Kovačića

M. Šljivak

Katalonski gigant Barcelona pokušala je posljednjeg dana prelaznog roka angažovati hrvatskog fudbalera Matea Kovačića iz Intera.

Barcelona je pokazala veliki interes za Kovačića. Pokušali su tijekom dana angažovati ovog fudbalera, ali su dobili odbijenicu od strane Nerazzurra.

Kovačić će tako i narednoj sezoni nositi dres Intera, a Barcelona će morati sačekati neku novu priliku kako bi pokušala angažovati sjajnog fudbalera.

Hrvatski fudbaler je član Intera od 2013. godine...

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti