Inter se ne šali: Lavezzi, Januzaj, Salah...
Foto: EPA

Inter traži pojačanja

Inter se ne šali: Lavezzi, Januzaj, Salah...

E. Škorić

Milanski Inter će u narednom periodu napraviti velike promjene.

Vlasnik Intera, bogati Indijac, spreman je da ovom klubu vrati stari sjaj. Jasno je da su Nerazzurrima za takvo što potrebni dobri igrači, a koje će odabrati trener Roberto Mancini.

Dosta igrača se vezuje s Interom zadnjih mjeseci, a Gazzetta dello Sport piše da se s posebnom pažnjom razmatraju krilni igrači.

Navodno su Ezequiel Lavezzi iz PSG-a, Adnan Januzaj iz Manchester Uniteda i Mohamed Salah iz Chelseaja prvi na listi Mancinijevih želja.

Ukoliko bi doveo neke od spomenutih igrača, Interovi navijači bi definitivno mogli da se nadaju boljim vremenima.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.