Inter želi da proda Handanoviča

Inter želi da proda Handanoviča

E. Škorić

Milanski Inter je spreman da ovog ljeta proda slovenskog golmana Samira Handanoviča.

Slovenski čuvar mreže je bio sjajan na golu Udinesea, no u Interu nisu baš toliko zadovoljni njegovim nastupima i zato ga planiraju prodati.

Tuttosport javlja da su čelnici Intera spremni Handanovića prodati za 20 miliona eura na kraju sezone, odnosno nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Isti izvor navodi kako su Atletico Madrid, Monaco, Chelsea i Manchester City pokazali interes za 29-godišnjeg golmana. U Interu vjeruju da bi prava zamjena bio mladi talentirani golman Francesco Bardi, koji je trenutno posuđen Livornu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.