Internetna nogometna tržnica za proboj nogometaša iz BiH

Internetna nogometna tržnica za proboj nogometaša iz BiH

Sponzorski tekst

Više od 500 registriranih nogometaša iz cijelog svijeta već su pronašli angažman u sezoni 2013/14 preko nogometne mreže Fieldoo.com.

Nogometaši iz Bosne i Hercegovine već su osjetili pozitivne utjecaje Fieldoo.com, koja im nudi odličnu priliku za inostrani proboj u karijeri. 

Poznati reprezentativci Bosne i Hercegovine i igrači sa velikom medžunarodnom karijerom kao što su vezist Rome Miralem Pjanić i Muamer Svraka, kapetan Željezničara, Saša Kajkut, Ermin Gadžo, Adis Hadžanović i više od 500 ostalih nogometaša iz Bosne i Hercegovine iz svih rangova takmičenja već koriste najveću svjetsku mrežu nogometaša Fieldoo.

Veoma važno je razumjeti da nije sve u očekivanju da te neko otkrije, nego je potrebno iskoristiti pozitivne prednosti ove mreže, koje donosi ova veoma popularna platforma. Aktivni bh. nogometaši su veoma svjesni i na dobrom su smjeru do uspjeha. Oko 500 registriranih nogometaša iz cijelog svijeta već su pronašli angažmanu u sezoni 2013/14 preko Fieldoo.com.

Nogometna industrija je konačno uhvatila digitalnu dob i bh. nogometaši i agenti prepoznavaju prednost platforme kao što je Fieldoo. Za nogometaše ova platforma je potpuno besplatna, i poslije registracije mogu se prijaviti na različite agentske ponude kao što su probe, kampovi i ponude za transfere.

Fieldoo.com povezuje 150.000 nogometaša i agenata, nogometnih klubova i skauta iz cijelog svijeta, pojednostavlja nogometne transfere i čini ih više dostupnim, što dokazuje mnoge priče o uspjehu gdje su nogometaši pronašli klub preko platforme. Uspjeh mreže prepoznale su i svjetske medijske kuće kao France Football, ESPN i mnogi drugi koji vide dodanu vrijednost za nogometaše i Fieldoo isticale kao odlično oružje za transfere.

Zanimljivo, Josep Maria Minguella, slavni nogometni agent, koji je zastupao Maradonu, Romaria, Guardiolu i osoba koja je otkrila Messija, traži nogometne talente preko Fieldoo. Pomoću izazova „Minguella Challenge“ na platformi pronašao je novog, argentinskog igrača Jordija Pascuala i doveo ga u španski drugoligaški klub Girona FC.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.