Interu tri boda u gostima kod Dnjipra
Foto: EPA

Evropska liga, grupa F

Interu tri boda u gostima kod Dnjipra

E. Škorić

U drugoj utakmici prvog kola grupe F Lige Evrope Inter je, u gostima, savladao Dnjipro s 1:0.

U prvoj utakmici, koja je od 18 sati igrana u Bakuu, Qarabag Ibrahima Šehića uspio je sačuvati mrežu protiv Saint Etiennea i remizirati u meču bez golova.

Ni u drugom meču grupe F, koji je odigran u Kijevu, nije bilo puno golova - tek jedan. Jedna dosta slaba utakmica s malim brojem prilika, a mreže su mirovale do 72. minute, kada je D’Ambrosio matirao domaćeg golmana.

Rotan je u 68. minuti dobio drugi žuti, pa su Ukrajinci u zadnjih 20-ak minuta igrali s igračem manje. Izdržali su četiri minute, jer je D’Ambrosio, kako smo već kazali, pogodio za 0:1.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Grupa F, 1. kolo:
Dnjipro - Inter 0:1 (D’Ambrosio 72)


Dnipro 0 - 1 Inter D'Ambrosio by yarigavideo

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.