"Intervju je izmišljen, nikada nisam rekao da želim otići"

Vedad Ibišević o pisanju medija u Njemačkoj

"Intervju je izmišljen, nikada nisam rekao da želim otići"

Napadač reprezentacije Bosne i Hercegovine i jedini strijelac za naš nacionalni tim u porazu našeg tima od Kipra jučer je bio u središtu pažnje u svom Stuttgartu. 

Mediji u Njemačkoj napisali su kako je Ibišević izrazio želju da napusti Stuttgart, međutim naš napadač na svom zvaničnom Facebook profilu demantovao je pisanje medija. 

"Želio bih da iskoristim ovu priliku kako bi prokomentarisao izmišljeni intervju. Nikada nisam rekao da imam veće ciljeve od Stuttgarta i da želim otići. To je laž. Mediji, posebno oni u Stuttgartu žele da me predstave u lošem svjetlu," napisao je Ibišević. 

"Ljudi vjeruju u ono što je napisano i zato želim reći istinu. Imao sam ponude, ali ostao sam u Stuttgartu. Volim igrati tu. Ja sam profesionalac koji uvijek daje sve od sebe za klub i tako će uvijek biti," rekao je Ibišević.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.