Inzaghi: Do posljednjeg dana borit ću se za Milan

Trener Milana

Inzaghi: Do posljednjeg dana borit ću se za Milan

Fudbaleri Milana uspjeli su prekinuti seriju loših rezultata i jučer su u okviru 35. kola italijanskog prvenstva savladali Romu rezultatom 2:1. 

Trijumf nad Romom donio je barem malo utjehe u svlačionicu Rossonera, a zadovoljstvo nakon utakmice nije krio ni trener Filippo Inzaghi. 

"Moji igrači odigrali su timski, sretni smo i ponosni što smo pobijedili jaku Romu. Šteta je kako se sezona razvila za nas, jer ovaj tim ima kvalitetu. Borili smo se kako to pokazati, ali vidio sam kvalitetu u igračima kad smo 70 minuta bili s igračem manje protiv Napolija", kazao je Inzaghi, te dodao: 

"Želim u Milan vratiti radnu etiku koja je uvijek krasila ovaj klub. Zadnje sezone nisu bile lake za Milan, puno je trenera prošlo kroz klub. Nikad nisam mislio da mogu sve popraviti u klubu, ali do posljednjeg dana borit ću se za crveno-crni dres", riječi su trenera Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Milan na tabeli Serie A trenutno zauzima desetu poziciju. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije