Inzaghi: Lazio nije imao sreće

Trener Lazija Simone Inzaghi nakon poraza u finalu Kupa

Inzaghi: Lazio nije imao sreće

D. Rakanović

Juventus je večeras na Olimpicu u Rimu pobijedio Lazio sa 2:0 i osvojio Kup Italije. Golove za Staru damu postigli su Alves u 12. i Bonucci u 25. minuti. 

Trener Lazija Simone Inzaghi nije mogao biti zadovoljan rezultatom, ali je pohvalio svoje igrače nakon susreta. 

"Ovdje govorimo o finalistima Lige prvaka koji su večeras igrali protiv Lazija koji je rekao svoje i nije imao sreće", rekao je Inzaghi za Rai Sport. 

"U prvom poluvremenu bila je jedna situacija u kojoj je njihov igrač igrao rukom i to je moglo promijeniti utakmicu. Finale odlučuju detalji i večeras ti detalji nisu išli u našu korist," rekao je Inzaghi i dodao: 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moji igrači su odigrali nevjerojatnu sezonu i večeras su pružili sjajan nastup. Bila je emotivna noć, moramo se zahvaliti našim navijačima. Uz malo više sreće utakmica je mogla završiti drugačije".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi