Inzaghi poveo Modića na turneju u Ameriku

Kapiten juniorske reprezentacije BiH i igrač Milana

Inzaghi poveo Modića na turneju u Ameriku

D. Kurbegović

Nogometaši italijanskog Milana danas su otputovali u Sjedinjene Američke Države, gdje će u okviru turneje u ovoj državi odigrati tri utakmice na Internacional Champions Cupu.

Trener Milana Filippo Inzaghi na turneju je poveo čak sedam igrača, koje je trenirao u prošloj sezoni kada je vodio ekipu Primavera Milan.

Ono što je za nas veoma važno, jeste da je kapiten juniorske reprezentacije i mladi reprezentativac BiH Andrej Modić na spisku igrača. Ovaj sjajni 18-godišnjak koji igra na poziciji defanzivnog veznog, oduševio je Inzaghija u nekoliko prijateljskih utakmica, te je kao nagradu za dobre igre uvršten na spisak od 30 igrača koji putuju na turneju.

Andrej Modić je debitovao za našu juniorsku reprezentaciju u zvaničnim utakmicama u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, dok je zabilježio i dva nastupa za mladu reprezentaciju BiH u prijateljskim utakmicama, a selektor Vlado Jagodić kazao je da na njega računa najozbiljnije u posljednje dvije utakmice kvalifikacija protiv Austrije i Mađarske.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.