Inzaghi: Torres i Balotelli imaju različit karakter

Še struke ekipe sa San Sira o Torresu

Inzaghi: Torres i Balotelli imaju različit karakter

Milan je u novu sezonu ušao odlično. Rossoneri su na svom San Siru slavili protiv Lazija rezultatom 3:1. 

Sutra će ekipa sa San Sira igrati protiv Parme, a Inzaghi se nada da će se dobra forma nastaviti i protiv Mljekara. Dotakao se Inzaghi i svog novog napadača, Fernanda Torresa. 

"Njih dvojica imaju mnogo drugačiji karakter. Mario je uvijek želio da primi loptu u noge, dok Torres uvijek traži loptu u prostor. Pred svaki susret ekipu ću birati na osnovu forme i karakteristika protivnika," rekao je Inzaghi i dodao: 

"Nisam odlučio da li će Torres igrati od prve minute. Odlučit ću nakon posljednjeg treninga. Torres je sve oduševio, on je primjer za druge," kaže Inzaghi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.