Irci strahuju od napada, pozivaju na oprez

Pojačane mjere sigurnosti pred večerašnju utakmicu

Irci strahuju od napada, pozivaju na oprez

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra revanš utakmicu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo u Dublinu protiv Republike Irske.

Fudbalski savez Irske (FAI) danas je objavio da će na večerašnjoj utakmici biti povećane mjere sigurnosti. Naime, zbog nedavnih napada u Parizu FAI je odlučio da večeras ništa ne propusti slučaju.

"Na utakmicama reprezentacije uvijek su jake sigurnosne mjere, ali smo odlučili da zbog napada u Parizu te mjere još više pojačamo. Sigurnosne mjere pred večerašnju utakmicu biće na maksimalnom nivou. Također, FAI ovim putem želi da izrazi solidarnost i podršku narodu Francuske", saopšteno je iz Fudbalskog saveza Irske.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Iz FAI su savjetovali svim navijačima da ranije dođu na stadion.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.