Isco i Oscar neće u Juventus: To je nemoguća misija

Tvrdi predsjednik torinskog kluba

Isco i Oscar neće u Juventus: To je nemoguća misija

Italijanski šampion Juventus je još uvijek na tržištu i do kraja prijelaznog roka želi pronaći pojačanje u veznoj liniji.

U protelom periodu sa torinskim klubom su se povezivali Isco i Oscar, ali Giuseppe Marotta takve špekulacije odmah odbacuje i ne smatra ih realnima. 

"Tražimo igrača sredine terena koji bi pojačao konkurenciju, no nemamo poseban tip koji tražimo. Tu su već Paul Pogba, Claudio Marchisio, Sami Khedira i Roberto Pereyra, a u sredini može odigrati i Paulo Dybala. Što se tiče Isca i Oscara, oni su briljantni igrači, ali u Juventusovom slučaju, u ovom trenutku je nemoguća misija dovesti ih", kaže Marotta za tamošnje medije. 

Po pitanju Paula Pogbe nema novosti i Marotta ističe da je želja kluba zadržati ga.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U modernom nogometu najvažnija je želja igrača, vidjeli ste na primjeru Teveza. Naravno da želimo zadržati Pogbu, ali i jasno je da mu ne možemo ponuditi plaću kao neki drugi klubovi."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.