Isco jasno rekao sudiji šta misli o njegovom suđenju

Igrač Reala u centru pažnje

Isco jasno rekao sudiji šta misli o njegovom suđenju

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Real Madrida u derbiju 12. kola španske La Lige sinoć su odigrali meč bez golova protiv gradskog rivala Atletico Madrida.

Prvak Španije ne nalazi se baš u najboljoj formi na početku nove sezone i jasno je da mala kriza drma redove kraljevskog kluba. Izabranici Zinedinea Zidanea zaostaju već deset bodova za liderom Barcelonom. Sinoćnji meč obilježio je i sudija Fernandez Borbalan koji je imao nekoliko upitnih odluka.

Obje ekipe su u par navrata tražile penale, no Borbalan je samo odmahivao rukom. Od prve minute nametnuo je svoj tempo koji je više "izluđivao" igrače Real Madrida. To je najbolje pokazao Isco koji je odlučio da kaže šta misli o suđenju na ovom meču.

"Veoma si loš", govorio je Isco glavnom sudiji, a naravno španski kamermani su uspjeli to da zabilježe što možete pogledati na OVOM linku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti