Isco produžio s Realom: Nevjerovatna otkupna klauzula
Foto: EPA

Kraljevski klub potvrdio

Isco produžio s Realom: Nevjerovatna otkupna klauzula

Sjajni španski veznjak Isco je danas uradio ono što se već neko vrijeme i očekivalo. Naime, on je stavio potpis na novi ugovor s Real Madridom. 

Trenutni Iscov ugovor s Kraljevima važi do narednog ljeta, a on je danas potpisao petogodišnje produženje, te bi na Santiago Bernabeu trebao ostati barem do 2022. godine.

Nezvanično, Iscu su povećana i primanja, a iz Reala su se o njegovom novom ugovoru oglasili na zvaničnoj stranici.

"Real Madrid i Isco su dogovorili produženje njegovog ugovora, pa će on u klubu ostati do 30. juna 2022. godine. Isco će se sutra u press sobi Santiago Bernabeua obratiti novinarima", objavljeno je na zvaničnoj stranici Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Iscov novi ugovor s Realom je, kako se i ranije špekulisalo, ugrađena i nevjerovatna otkupna klauzula od čak 700 miliona eura, što jasno daje do znanja da Madriđani žele osigurati njegove usluge barem do isteka novog ugovora.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi