Ismijava ih najgori defanzivac u historiji Liverpoola
Foto: EPA

Kritike za odbranu Redsa

Ismijava ih najgori defanzivac u historiji Liverpoola

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola doživjeli su težak poraz od Tottenhama (4:1) u derbiju 9. kola engleskog Premiershipa.

Redsi su svojim navijačima priredili katastrofalnu predstavu, a nakon meča na udaru su bili odbrameni igrači ovog kluba. Isticao se Dejan Lovren koji je nakon svega pola sata napustio teren. Koliko ste loši u odbrani najbolje govori to da vas je kritikovao najgori defanzivac u historiji Redsa.

Naime, na društvenim mrežama oglasio se Djimi Traore koji je nekada nosio dres Liverpoola. Navijači su ga proglasili za najgoreg defanzivca ikada zbog svojih nevjerovatnih poteza koji su često koštali ovaj klub.

"Nema šanse da možemo osvojiti trofej sa ovakvom odbranom. Idemo, probudite se", napisao je Traore.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi