Isprovocirani Messi psovao majku Ramosu

Vrući trenuci na Bernabeu

Isprovocirani Messi psovao majku Ramosu

Uzvratna utakmica španskog Superkupa između Real Madrida i Barcelone imala je nekoliko vrućih trenutaka.

Fudbaleri Barcelone utakmicu neće pamtiti po dobrom, budući da su i u revanšu izgubili od Reala i propustili priliku da osvoje trofej, a meč će ostati upamćen i po sceni svađe u kojoj su akteri bili Lionel Messi i Sergio Ramos. 

Messi je, kako prenose španski mediji, uvrijedio kapitena Reala jer nije odmah vratio loptu u igru nakon što je načinio prekršaj na sredini terena.

"Pi*** ti materina", rekao je Messi Ramosu (u originalu "La concha de tu madre"), što je zabilježeno zahvaljujući kamerama. 

Ona stara kaže "to gubi ima se pravo ljutiti".

Potražite više informacija na temu La Liga:



Top Komentari

elve123
messi kako ti je slaba barca a real moj ramos vodi a zidane trazi da stavi coutroisa a ne areolu a tvoj ter stengen zna braniti samo zeli vas prevariti a valverde vas trener dovodi ekipu slabu a ti , luis suarez , neto , grizmann , alba , pique , lengelet messi bolje ti se potpisi za REAL MADRID a ne za barcelonu za tvojim luisom pokretim suarezom a neymar treba u REAL MADRID ali mu ti rekao da nei ide kad budede igrali protiv mog kluba eden hazard , luka jovic se vam zabiti gol a onda cemo ce obratiti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi