Istanbul prejak i za Gaziantep BB, Višći 90 minuta

Prva PTT liga Turske

Istanbul prejak i za Gaziantep BB, Višći 90 minuta

Sjajnu sezonu u Prvoj PTT ligi novi superligaš u Turskoj, Istabnbul BB privodi kraju na pravi način. 

Novi trijumf klub Edina Višće zabilježio je danas na gostovanju kod Gaziantep BB, a konačan rezulztat na kraju je glasio 4:0. Gosti su u vodstvo došli pola sata prije kraja preko Canseva, povećao je Pekturk, a pitanje pobjednika dvanaest minuta pred kraj riješio Batdal. Tačku na i stavio je Sahin u sudijskoj nadoknadi vremena.

Edin Višća igrao je svih 90 minuta.

I drugi naš reprezentativac koji nastupa u ovom rangu Eldin Adilović igrao je 90 minuta, a njegov Samsunspor kod kuće je poražen od Karsyake rezultatom 1:0. Jedini pogodak na utakmici u samom finišu postigao je Ars.

Samsunspor je peti sa 60 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti