Ištuk: Cilj je bio proći prvo pretkolo

Slijede utakmice protiv bečke Austrije

Ištuk: Cilj je bio proći prvo pretkolo

NK Široki Brijeg uspješno je prošao prvu prepreku, odnosno prvo pretkolo u Europskoj ligi. U dvije utakmice momčad s Pecare bila je puno bolja od slovenskog kluba Olimpije iz Ljubljane.

Prvu utakmicu u gostima u Domžalama, izabranici Ive Ištuka dobili su rezultatom 2:0 , te otvorili vrata za drugo pretkolo, dok su u drugoj utakmici na Pecari ponovno slavili s visokih 3:0 i tako potvrdili prolazak dalje i  odigravanje još dvije utakmice u Europskoj ligi, dvije utakmice protiv Austrije iz Beča.

„Cilj je bio proći ovo prvo pretkolo u čemu smo i uspjeli. U sljedećem nas čeka Austria iz Beča koja je apsolutni favorit. U prilog nam ide ta prva utakmica bez gledatelja gdje bi bez pritiska mogli dobro odigrati. Ne predajemo se, idemo odigrati kvalitetnu utakmicu pa što bude.“, rekao je trener Širokog Brijega Ivo Ištuk nakon utakmice protiv Olimpija na Pecari.

Danas protiv Splita

Momčad Širokog Brijega danas će odigrati jednu pripremnu, prijateljsku utakmicu protiv novog hrvatskog prvoligaša, momčadi RNK Split u Splitu. U ovoj utakmici priliku će dobiti igrači koji su imali manje minutaže u utakmicama protiv Olimpije.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.