Ištuk: Ponoviti igru iz Ljubljane

Široki stigao u Beč gdje sutra gostuje Austriji

Ištuk: Ponoviti igru iz Ljubljane

Ekipa Širokog Brijega prije neka dva sata stigla je u Beč, gdje će sutra igrati prvu utakmicu drugog pretkola Evropske lige protiv Austrije.

"Na svu sreću, svi igrači su zdravi i u pogonu", kaže u telefonskom razgovoru iz beča za SportSport.ba trener Širokobriježana Ivo Ištuk.

"Jedino Ljubić ima problema sa povredom, koju je obnovio tokom susreta sa Olimpijom u Ljubljani. Večeras u 18 sati ćemo odraditi i prvi trening uoči sutrašnje utakmice, a sada se još uvijek nalazimo u fazi prikupljanja informacija o Austriji".

Ištuk se nada da će njegovi izabranici ponoviti igru kao protiv Olimpije u Ljubljani.

"Ukoliko bi odigrali sutra kao što smo u prvom pretkolu protiv Olimpije u Ljubljani, onda nema razloga da uspješno ne pariramo i Austriji, koja nije nešto mnogo kvalitetnija od Olimpije. Ipak, u susret moramo ući oprezno i čvrsto, a problem bi nam mogle predstavljati visoke temperature koje vladaju u Beču", dodao je Ištuk.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.