Italija bez Marchisija protiv Bugarske

Otišli ligamenti

Italija bez Marchisija protiv Bugarske

Fudbalska reprezentacija Italije uoči kvalifikacijske utakmice sa Bugarskom ostala je bez veznog fudbalera Claudija Marchisija.

Marchisio je na posljednjem treningu doživio povredu, a kako prenose italijanski mediji, navodno su nastradali ligamenti desnog koljena.

Iako još uvijek nije poznato koliko će fudbaler Juventusa morati pauzirati, u ovom trenutku sigurno je da će propustiti i prijateljsku utakmicu sa selekcijom Engleske. 

Osim Marchisija otpali su i Alessandro Florenzi i Manuel Pasqual, međutim situacija s Marchisijom izaziva najveću zabrinutost u italijanskom taboru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije