Italija se vratila u meč, a onda je na scenu stupio Saul

Spektakularan gol igrača Španije

Italija se vratila u meč, a onda je na scenu stupio Saul

E. Čaušević

Mlada reprezentacija Italije trenutno igra protiv Španije polufinalni meč Evropskog prvenstva.

Iako u prvom dijelu nismo vidjeli mnogo uzbuđenja u drugom se rasplamsala igra na obje strane. Španija je stigla do prednosti u 53. minuti kada je nakon asistencije Ceballosa mrežu Donnarumme zatresao Saul.

Pet minuta kasnije Italija je ostala s igračem manje jer je drugi žuti, odnosno crveni karton zaradio Galiardini. Tada se činilo da su Italijani gotovni, no u 62. minuti golom Bernardeschija su poravnali na 1:1.

Međutim, samo tri minute trebalo je Špancima da ponovo stignu do prednosti, a spektakularan gol postigao je ponovo Saul.



svi21 by goloviliga

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi