Italijani objavili ime novog pojačanja Milana?
Foto: EPA

Arsenal ponudio Jacka Wilsherea

Italijani objavili ime novog pojačanja Milana?

M. Šljivak

Rukovodstvo Milana najavilo je danas kako će u klub do kraja prelaznog roka stići još nekoliko pojačanja.

Gotovo sigurno će novi član Rossonera postati hrvatski napadač Nikola Kalinić, ali danas je tim sa San Sira dobio veoma zanimljivu ponudu od ekipe Arsenala.

Corriere dello Sport tvrdi kako su Topnici ponudili Milanu usluge Jacka Wilsherea, na kojeg Arsene Wenger ne računa previše u ovoj sezoni.

Wilshere je proteklih sezona imao dosta problema s povredama. Protekle sezone je igrao na posudbi u Bournemouthu, ali kako Wenger na njega ne računa, odlučili su se na prodaju.

Navodno, Arsenal je poslao u Milan upit o mogućnosti da Rossoneri kupe 25-godišnjeg fudbalera, čiji ugovor s londonskim klubom ističe narednog ljeta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prethodno se Wilshere povezivao s Romom i Juventusom, ali od dolaska u Italiju nije bilo ništa.

Da li će se transfer u Milan ostvariti znaćemo na kraju ljetnog prelaznog roka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi