Italijanski mediji: Džeko pauzira dvije sedmice?

Čekaju se zvanične informacije

Italijanski mediji: Džeko pauzira dvije sedmice?

Kapiten bosanskohercegovačke reprezentacije Edin Džeko neće nastupiti u predstojećoj utakmici Lige prvaka između BATE Borisova i Rome. 

Džeko je u jučerašnjem meču 6. kola sa Carpijem (5:1) zadobio povredu koljena i nakon što danas obavi ljekarske preglede bit će poznato više informacija o samoj ozbiljnosti povrede. 

Italijanski mediji sa velikim zanimanjem prate situaciju u Romi, a prema posljednjim informacijama naš napadač će zbog povrede morati pauzirati oko dvije sedmice, dok nešto duži oporavak očekuje Tottija i Keitu. 

Navodno, Totti je zbog istegnuća mišića primoran pauzirati dva mjeseca, a Keitu očekuje oporavak u trajanju od 30 dana. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.