Italijanski mediji: Milan poslao ponudu za Renata Sanchesa

U najavi još jedan "strašan" transfer

Italijanski mediji: Milan poslao ponudu za Renata Sanchesa

E. Čaušević

U medijima se jučer pojavila informacija da Milan želi završiti još jedno veliko pojačanje.

Milan je ovog ljeta oduševio svoje navijače pojačanjima koja su stigla na San Siro, a nakon što je Leonardo Bonucci potpisao za ovaj klub pojavila se informacija da će Rossoneri dovesti još jedno zvučno pojačanje. Naime, radi se o mladom portugalskom igraču Renatu Sanchesu koji je prošlog ljeta iz Benfice prešao u Bayern. 

Renato Sanches se nije baš naigrao u prvoj sezoni u bavarskom klubu i sve više se govori o tome da će promijeniti sredinu. Navodno, njegov agent jorge Mendes je preporučio Milanu Sanchesa i obećao da će dati svoj maksimum da se ovaj transfer ostvari ukoliko Milan pošalje razumljivu ponudu.

Kako piše Calciomercato Milan je danas poslao zvaničnu ponudu za Portugalca. Rossoneri su spremni da plata 40 miliona eura, plus 20 miliona eura bonusa za ovog igrača. Pregovori su već u toku i bit će zanimljivo vidjeti da li će njemački klub prodati Sanchesa. Ovo bi bilo još jedno vrhunsko pojačanje za Milan.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi