Italijanski mediji: Nainggolan od ljeta u Engleskoj?

Belgijanac karijeru nastavlja u Chelseaju?

Italijanski mediji: Nainggolan od ljeta u Engleskoj?

E. Čaušević

Italijanski mediji tvrde da je Radja Nainggola korak od prelaska u Chelsea.

Vezni fudbaler Rome svojim sjajnim igrama privukao je interes mnogih klubova, a prema pisanju italijanskih medija karijeru bi mogao nastaviti u engleskoj Premier ligi.

Najveći interes za Belgijanca pokazao je Chelsea koji pod svaku cijenu želi Nainggolana na kraju ove sezone. Navodno, Plavci bi za ovog fudbalera trebali platiti oko 40 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Čelnici londonskog kluba nedavno su kontaktirali Romu u vezi Nainggolana, te se očekuje uskoro i potvrda ovog transfera.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi