Italijanski mediji: Napoli odbio ponudu za Gabbiadinija

Želi ga Everton

Italijanski mediji: Napoli odbio ponudu za Gabbiadinija

E. Čaušević

Italijanski napadač Manolo Gabbiadini već nekoliko mjeseci nalazi se u centru pažnje sportskih medija u toj zemlji.

Naime, Gabbiadini je trebao biti zamjena za Milika koji se povrijedio na početku sezone, ali svojim partijama nije uspio opravdati povjerenje Napolija. Već nekoliko sedmica se špekuliše da će ovaj napadač napustiti Napoli, te da će on ove zime sigurno promijeniti klub.

Ipak, italijanski mediji prenijeli su danas da su čelnici Napolija odbili ponudu za ovog napadača. Everton je poslao ponudu od 14,5 miliona funti za Gabbiadinija, ali su Napolitanci to odbili.

Navodno, čelnici italijanske ekipe žele za ovog igrača 20 miliona funti ili će u suprotnom on ostati u Napulju do kraja sezone. Pored Evertona interes za ovog napadača pokazala je Valencia.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi