Italijanski mediji: Transfer Antonija Candreve je završen

Napušta Lazio i ide u Inter?

Italijanski mediji: Transfer Antonija Candreve je završen

E. Čaušević

Italijanski reprezentativac Antonio Candreva ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti redove Lazija.

Candreva je u Lazio stigao 2012. godine, te je postao jedan od glavnih igrača rimske ekipe. Nakon što je završio nastup s Italijom na Evropskom prvenstvu ovaj fudbaler je najavio odlazak s Olimpica.

Italijanski mediji danas su objavili da će Candreva svoju karijeru nastaviti u dresu Intera. Navodno, dva kluba su se dogovorila oko obeštećenja, te se sada očekuje još zvanična potvrda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko se ovaj transfer ostvari Lazio bi mogao zaraditi oko 25 miliona eura. Također, Candreva bi u Interu godišnje trebao zarađivati 2,7 miliona eura uz dodatne bonuse.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi