"Iturbe? Možda ćemo ga dovesti na zimu"
Foto: EPA

Paragvajac napušta Romu

"Iturbe? Možda ćemo ga dovesti na zimu"

Iz Lyona su najavili da bi Juan Iturbe mogao pojačati francuski klub u zimskom prijelaznom roku. 

Paragvajac nije u ozbiljnim planovima Luciana Spallettija i ove sezone se muči u Romi, a u Lyonu su ocijenili da bi se igrač njegovog profila mogao odlično uklopiti u Francuskoj i nije isključeno da dođe do transfera.

"Već smo razgovarali sa predsjednikom, posebno o pojačanju u napadu. Gubimo igrače u rotaciji koji idu na Afrički kup nacija, pa bi nam bio potreban neko ko će dopunjavati Lacazzettea", kazao je trener Bruno Genesio i dodao:

"Iturbe? On bi mogao odgovoriti tom zadatku. Mogao bi da bude pravi profil za nas, ali ima i drugih igrača koje pratimo. Potreban nam je novi igrač."

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, za usluge Iturbea se još interesuje Torino.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi