Ivanović: Poraz koji boli

Ivanović: Poraz koji boli

E. Škorić
Teme:

Nogometaši Chelseaja doživjeli su težak poraz jučer od Arsenala na Emiratesu.

Chelsea je poražen s 3:0, a posebno očajna bila je igra Plavaca u odbrani, pa se Bane Ivanović odlučio oglasiti noć kasnije.

"Nismo ušli u meč onako kako smo željeli i kako smo se dogovorili. Nismo vjerovali u sebe i bilo je neminovno da budemo kažnjeni", rekao je Ivanović, pa je dodao:

"Nismo ispunili ništa od onoga što je menadžer tražio od nas, ukazivao nam je na detalje na koje moramo da obratimo pažnju i to smo u potpunosti zakazali. Morali smo da budemo skoncentrisaniji".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ovo je poraz koji boli, svjesni smo i koliko je razočaravajuć za naše navijače. Sada nam predstoji da što pre zbijemo redove, da radimo žestoko na treninzima. Siguran sam da je to pravi put za izlaz iz ove neprijatne situacije", istakao je Ivanović.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi