Iz Barcelone poručili: Nastavite da sanjate Neymara
FOTO: EPA

Brazilac ostaje na Camp Nou

Iz Barcelone poručili: Nastavite da sanjate Neymara

Potpredsjednik Barcelone Carles Villarubi odbacio je navode da će Neymar karijeru nastaviti u Real Madridu. 

Brazilski reprezentativac još uvijek nije potpisao novi ugovor sa Barcelonom i sve se više špekuliše da će to iskoristiti u Real Madridu, međutim od toga neće biti ništa. Barem ako je vjerovati riječima Carlesa Villarubija.

"Mnogi klubovi sanjaju da dovedu Neymara, ali mi smo mirni. On se nalazi u klubu u kojem je oduvijek želio da bude. Oduševljen je i zbog toga su svi sretni. Siguran sam da neće otići, odnosno da će u Barceloni biti još dugo", izjavio je potpredsjednik Barcelone za tamošnje medije. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije tajna da se Florentino Perez nedavno sastao sa Neymarovim ocem uoči dodjele Zlatne lopte i zvijezdi Barcelone je ponudio plaću od 19 miliona eura.  

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi