Iz Borussije demantovali da dovode Gomeza
FOTO: EPA

Iskusni napadač traži klub

Iz Borussije demantovali da dovode Gomeza

Izvršni direktor Borussije, Hans-Joachim Watzke, demantovao je da će Mario Gomez pojačati tim iz Dortmunda. 

Turski mediji su nakon što je Gomez napustio Bešiktaš objavili da se iskusni napadač dogovorio sa Borussijomi da se čeka samo dogovor između dvije momčadi, međutim da je u pitanju samo glasina potvrdio je i Hans-Joachim Watzke.

"Od transfera Gomeza u Borussiju neće biti ništa", poručio je izvršni direktor dortmundskog bundesligaša. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Gomez je za Bešiktaš nastupao kao posuđen igrač Fiorentine, a obzirom da nije u planovima tima iz Firence, gotovo je sigurno da će u ovom prijelaznom roku dobiti novog poslodavca. Za njegove usluge se interesuju klubovi iz Njemačke, Španije i Engleske.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi